Новини от сайта

Среща с практиката

 
Снимка на my.vsu.bg Администратор
Среща с практиката
от my.vsu.bg Администратор - вторник, 23 април 2013, 17:27
 

Уважаеми колеги,

Утре, сряда 24.04.2013, от 15 часа в Лекционната зала на компютърния комплекс ще се проведе среща с арх. Камен Петров.

Мероприятието е обща инициатива на Ръководството и Студентския съвет на ВСУ, като намеренията ни са тези срещи да са ежемесечни с гости – колеги, дипломирали се и работещи в областта на строителството и архитектурата. Желанието ни е нашите студенти да са информирани за възможните техни реализации след дипломирането, както и добиване на самочувствие за това как усвоените тук знания и методи за решаване на проблеми им помагат въобще в живота.

Студентите сами направиха плакат за проявата. Те сами избраха име на инициативата „Среща с практиката". Направиха много интересни предложения. Надяват се, че това ще ги ориентира в посока на бъдеща реализация.

Обръщам се към вас с молба да подкрепим това начинание и то да стане традиционно за нашия Университет. Ако имате възможност разгласете информация за провежданото мероприятие сред студентите. Заповядайте и вие на таза среща. Споделете свои съображения за подобряване формата на мероприятието. Направете предложения да поканим атрактивни гости, които с удоволствие желаят да споделят част от своя опит в строителното поприще с нашите студенти.

С уважение,
доц. В. Ал. Стоянов