Ако сте студент

За да получите достъп до курсовете за Вашата специалност, изпълнете всяка от описаните по-долу стъпки, без да пропускате нито една от тях:

 1. Преподавателите, които са Ви казали, че имат курс на този сайт, трябва да Ви обяснят какво потребителско име и парола да използвате за влизане.

 2. На страницата за редактиране на профила, която се показва при първото Ви влизане, попълнете имайл адреса си, който най-често проверявате.

 3. Щракнете бутон "Запазване на промените", който се намира най-отдолу под всички елементи за настройка. Показва се съобщение, че трябва да си отворите електронната поща и от писмото, което сте получили, да потвърдите валидността на имейл адреса си.

 4. Проверете електронната си поща и отворете интернет адреса, който сте получили.
  В случай, че не е пристигнало писмо с подател "my.vsu.bg Администратор":
  - Проверете дали поради грешка не е прехвърлено в папката за спам.
  - Изчакайте няколко минути и проверете за пристигнало писмо и папката за спъм отново.
  - Върнете се в профила си и проверете в надписа над полето "Имейл адрес" дали писмото за потвърждаване е изпратено на правилния адрес. Ако има грешка, щракнете линка за смяна на имейл адрес и въведете правилния имейл.
  - Ако дори и след като се убедите, че сте написали правилен имейл адрес и сте изчакали достатъчно (поне 30 минути или повече от час), на имейла Ви няма получено съобщение, пишете за проблема на site@vsu.vg.

 5. Ако при връщане на сайта се отваря само страницата за редактиране на Вашия профил, излезте чрез хипервръзката "Изход", която се показва когато щракнете върху своето име и снимка в горния десен ъгъл на страниците на сайта и влезте отново.

 6. Щом потвърдите валидността на имейл адреса си, незабавно променете паролата за първо влизане с нова!
  За целта:
  - щракнете върху своето име и снимка в горния десен ъгъл на страниците на сайта
  - щракнете върху "Предпочитания" и
  - на страницата за предпочитания изберете "Смяна на паролата".

 7. Когато сте влезли, на началната страница трябва да видите курсовете за текущата учебна година на Вашата специалност, ако на сайта има такива.

Преподавателите по различните дисциплини ще Ви дадат повече информация как да ползвате сайта по преподаваните от тях дисциплини. За въпроси и помощ се обръщайте към тях.

Следваща страница: Ако сте преподавател или служител
Предишна страница: Правила за ползване

Последно модифициране: вторник, 10 октомври 2017, 21:19