1. Щракнете хипервръзката "Създаване на нова регистрация"

2. На страницата, която се отвори, попълнете всички полета означени с червена звездичка, те са задължителни. Обърнете внимание:
- потребителското име да съдържа само малки букви на латиница, цифри и знак _ (долна черта)
- паролата да отговаря на изписаните изисквания за дължина и видове символи, които трябва да съдържа (задължително както малки така и големи букви на латиница, цифри и други знаци)
- имейл адресът да е личен имейл адрес, който ползвате активно и проверявате ежедневно, за да не пропуснете важни за обучението Ви съобщения (не използвайте общи имейл на студентска група, паролата за който знаят всички студенти от групата)
- полетата с пояснение "на кирилица", попълнете на кирилица.

5. Щракнете бутона "Създаване на моята регистрация"

6. Изчакайте, в рамките на около 48 часа да получите имейл, че създаденият от Вас профил е потвърден и активиран. Ако не получите имейл в този срок, съобщете на vanyog@vsu.bg, че сте направили регистрация, а още нямате потвърждение.

7. След като Вашият профил бъде потвърден, можете да влезете в сайта със зададените от Вас потребителско име и парола и през хипервръзка Курсове да достигнете до курсовете за Вашата специалност и курс.

8. Ако не сте записани в даден курс, след като щракнете върху заглавието му, щракнете бутона "Запишете ме в този курс", за да се запишете и влезете за първи път.

9. Курсовете, в които сте се записали, ще намерите на страница "Табло", която се отваря след Вашето удостоверяване с име и парола.

Преподавателите, водещи различните учебни дисциплини, ще Ви дадат повече информация как да работите в техните курсове.

Last modified: Thursday, 11 January 2024, 12:40 PM