Форум на ВСУ "Любен Каравелов" за Moodle

Промени в някои настройки на сайта

Промени в някои настройки на сайта

от Администратор на Moodle -
Number of replies: 0


- Всеки потребител, може да види страницата с информация от профила на друг потребител. Направено е с цел улесняване изпращането на съобщения и осъществяване на контакти.

- Времето за редактиране на мнения във форумите е намалено от 30 на 15 минути. Така се намалява времето за чакане на изпращането на съобщенията, което в сегашната динамична ситуация, изглежда е за предпочитане.

- Всички съобщения от форуми се изпращат от адрес noreply@my.vsu.bg, което означава, че като натиснете бутона Reply на своя софтуер за електронна поща, няма да изпратите отговор до изпращача. Можете да отговорите на всички участници, като използвате хипервръзката в края на съобщението "Отговаряне". Тя ще Ви изпрати на страница от сайта, в която трябва да влезете с потребителско име и парола и да изпратите мнение-отговор във форума. Ако желаете да изпратите имейл само до автора на дадено мнение, то в имейла, който сте получили, щракнете върху хипервръзката с името на автора. Това ще отвори страницата на профила му (за да я видите трябва да сте влезли в сайта). От страницата на профила вече може да изпратите съобщение по начина който си изберете: по-имейл - с щракване върху имейл адреса; през системата за съобщения на сайта - през хипервръзката "Изпращане на съобщения"; да се свържете по телефон, Skype или друг начин, ако собственикът на профила е попълнил тази информация и не е отменил показването й.